desembre 10, 2021

Amor Luso. La revolució en cosmètica natural portuguesa arriba a Perfums&Co!

L’altre dia mirava enrere i valorava tot el que ens ha aportat el confinament. I pensant-ho bé, no tot ha estat dolent! Crec que no m’equivoco si us dic que moltes de vosaltres heu agafat nous hàbits a les vostres rutines de bellesa, en perdre-us un temps per a vosaltres per cuidar-vos i mimar-vos.

Per això, fa uns dies us vaig presentar en primícia la nova marca que hem incorporat a Perfums&Co: Amor Luso. Una marca portuguesa de cosmètica natural que aposta per la sostenibilitat, pels productes naturals i per l’artesania.

Així que si no has estat aquests dies atent als meus Instagram Stories… Obre bé els ulls perquè el que t’explicaré t’agradarà!

Amor Luso
Amor Luso

Què és Amor Luso?

Amor Luso, una marca portuguesa de cosmètica natural i artesanal que ofereix una amplia gama de productes cosmètics juntament a una línia de sabons artesans, aromes per la llar, sals de bany i una línia específica d’afaitat per homes.

Uns productes pensats per aportar benestar, cura i equilibri a la pell. Uns productes pensats per a tu, perquè et preguis un temps, et cuidis i et mimis com mereixes.

Perquè sé del cert que quan els provis no podràs viure sense ells!

Els seus productes realitzats a base d’oli d’oliva de Galgas, mel, llet de cabra jarmelisa, vi de Dao o plantes aromàtiques, entre molts altres productes naturals aporten l’efecte calmant, relaxant i hidratant que tant necessites.

A més, tot el seu packaging és artesanal, des del paper que s’utilitza per elaborar les caixes, fins les il·lustracions de tota la seva gama de productes, ja que estan realitzats a mà per autèntics pintors, escultors i artistes de Portugal. Una autèntica passada!

I ara et preguntaràs…

Com va arribar a la meva vida Amor Luso?

Sens dubte vaig conèixer Amor Luso per la meva amiga Núria. Ella em va parlar meravelles d’aquesta marca, i em va fer veure que estem en un moment de la vida en la que tots necessitem una mica de vida, calma i alegria. I després d’investigar, indagar i conèixer bé la marca, crec que Amor Luso transmet a través dels seus aromes, les seves espelmes, les sals de bany i la seva cosmètica tot el que necessitem en aquest moment.

Sens dubte, és una opció perfecte perquè casa teva faci l’aroma que tu decideixis. Una opció perfecte per regalar, acompanyar, aportar tranquil·litat i harmonia.

Estic com una nena amb sabates noves! Encantada i emocionada! Feliç de poder compartir amb vosaltres una firma amb tanta delicadesa, ànima i que aporta vida i calma a les nostres vides. Una nova marca dedicada a tu, perquè et prenguis el teu moment perquè et cuidis i et mimis.

Benvingut Amor Luso a Perfums&Co. Benvingut a les vostres cases i a les vostres rutines de bellesa.