juny 29, 2023

BRONCEJA’T AMB ESTHEDERM

Benvingut estiu! Quines ganes tenia de cridar-ho als quatre vents. I és que, amb la seva arribada, jo ja començo a preparar el “meu kit de platja” amb el bikini, les ulleres de bussejar, la tovallola, el meu joc preferit l’UNO i… Els millors solars! Si et soc sincera, soc molt exigent amb la protecció solar de la meva pell. No només vull i busco productes solars que protegeixin de les radiacions solars, sinó que a més, vull que tractin i cuidin la meva pell amb el segell Aquatic Ecosystems. Perquè quan vens a Perfums&Co i em demanes un solar que et doni un bronzejat lluminós, ràpid i durador, però protegint-te al màxim, només et podré recomanar Institut Esthederm.

Interessant? Segueix llegint!

Institut Esthederm

Com vaig conèixer la marca?

Vaig conèixer aquesta firma a un dels primers centres de bellesa on vaig treballar. I si et sóc sincera, no entenia perquè tot el món comprava aquests solars amb ànsia viva.

Amb el pas dels anys ho vaig entendre… I de quina manera!

Puc dir-te i assegurar-te, que tota la línia solar d’Institut Esthederm ofereix una extensa i segura línia de protectors solars per a tot tipus de pell, inclòs les al·lèrgiques al sol.

Aplicant-te el solar que hàgim seleccionat per a tu, aconseguirem preservar la qualitat i la joventut de la pell, sense por a cremades ni alteracions.

Així que, a partir d’avui, trobaràs a les nostres prestatgeries els millors productes per: bronzejar-te, no bronzejar-te, minimitzar les intoleràncies, prevenir el dany cel·lular o evitar l’envelliment prematur, tant a nivell facial com corporal.

Perquè hem de protegir-nos dels rajos UVA?

Encara que el sol és l’encarregat d’activar la vitamina D i, per conseqüent, ajuda a enfortir els ossos, músculs i articulacions, millorant l’estat anímic i la qualitat del son. Els rajos solars, incideixen a la nostra pell, reduint el col·lagen i l’elastina, i provocant així, un envelliment prematur de la pell.

Per això, sempre t’insistiré en la importància d’utilitzar un protector solar, tant a la cara com al cas, sempre que hi hagi una exposició total o parcial.

A més, aprofito per deixar-te un dels meus Tips&Co: utilitzar protector solar t’ajudarà a allargar la durada del bronzejat.

Quines situacions ens confonen a l’hora d’utilitzar protector solar?

  • Si el dia està ennuvolat. Pensa que el 90% de les radiacions solars aconsegueixen travessar els núvols provocant un efecte mirall.
  • Si estàs a l’aigua o fa vent. La falta de calor pot fer-te pensar que els rajos de sol no estan presents.
  • Si ja tens color, el bronzejat, encara que pot evitar cremades, no et protegirà dels rajos UVB ni dels efectes de les radiacions UVA.

En què consisteix l’Aaquatic Ecosystems Tested?

Aquest segell significa que tots els productes de la marca han estat testats en tots els ecosistemes aquàtics, i que són completament segurs per a la biodiversitat que hi habiten. D’aquesta manera, aquests productes no només protegiran la teva pell, sinó tots els ecosistemes aquàtics del món.

Així que, tant si t’agrada el protector solar en format bruma, en oli, crema o amb textura més aquosa… No t’oblidis d’afegir a la teva bossa de platja els productes d’Institut Esthederm i poder presumir d’un bronzejat lluminós i durador. T’espero a Perfums&Co per escollir el teu!