agost 11, 2019

By Terry a Girona: “Quien la sigue la consigue”

Em vaig enamorar d’aquesta marca de makeup fa més de 5 anys… I em vaig prometre que un dia, tan bon punt em fos possible, portaria BY TERRY a Girona. I, per fi, ha arribat el moment tan esperat!

Un dia, ja fa temps, va arribar una mostra a les meves mans. Quina mostra?, us preguntareu. Concretament d’un senzill bàlsam labial. Doncs us puc assegurar que em va fascinar i sorprendre des del primer moment. I, per què? Doncs perquè era un maquillatge ràpid i senzill d’utilitzar! Ideal per a nosaltres, que anem atabalades amb feina, nens… Tot el que ens ajudi a estalviar temps és sempre benvingut, eh que si?

Per fi: By Terry a Girona

En aquest instant em vaig prometre que algun dia aconseguiria portar la marca BY TERRY a Girona. Per tant, havia de formar part, sí o sí, del meu Beauty Corner!

I com el que em prometo a mi mateixa sempre ho compleixo, o gairebé sempre… Per fi avui us puc anunciar que ja disposem de BY TERRY a Girona. Ja el tenim a The House of Beauty, perquè us enamoreu igual que jo ho vaig fer!

I la veritat, no és d’estranyar!  Perquè la seva fundadora, Terry de Gunzburg, va trobar el seu propi estil de vida.

Una vida de dona treballadora, moderna, activa i senzilla, però elegant alhora.

Maquillatge fàcil d’usar

Des del primer moment va crear productes fàcils d’usar, accessibles i universals;  productes que no es basaven en les darreres tendències o modes.  Productes senzills dissenyats per facilitar la vida a les dones.

Això ha fet possible una relació molt especial entre Terry i les seves fidels clientes femenines, a les que se’ls ha donat la confiança per expressar el seu propi estil únic. Portar aquesta marca a Girona significa per a mi ajudar a fer la vida de les dones gironines, elegants, treballadores i modernes, una mica més fàcil, seguint l’objectiu principal que sempre ha tingut la seva creadora.