octubre 3, 2023

Com recuperar la meva pell després de l’estiu?

L’estiu és una època meravellosa per a gaudir del sol i la diversió. Però quan tornes de les vacances, la teva pell necessitarà una dosi extra de cures i amor a causa de les restes de protector solar i la disminució en la renovació cel·lular. Així que avui estic aquí per a explicar-te per què un tractament facial mensual és essencial per a donar-li a la teva pell un plus de vida.

Per què un tractament facial mensual?

Potser et preguntes per què hauries d’invertir temps en un tractament facial mensual. Et dono algunes raons!

Estimula la regeneració cel·lular

A partir dels vint-i-cinc anys, la renovació natural de les cèl·lules de la pell, que normalment succeeix cada vint-i-vuit dies, tendeix a fer-se més lenta. Un tractament facial mensual ajudarà la teva pell a accelerar aquest procés per tal de permetre que les cèl·lules es regenerin més ràpidament. Això es traduirà en una pell més fresca i saludable! 

Prevé l’envelliment

Els tractaments facials mensuals activen la producció de col·lagen i elastina, dos components essencials per a mantenir l’elasticitat i fermesa de la teva pell. A més, restauraran la comoditat de la pell i l’ajudaran a lluitar contra els signes de l’envelliment abans que apareguin.

Exfoliació i purificació

L’exfoliació regular durant un tractament facial elimina les cèl·lules mortes de la pell i les impureses, deixant-la neta i fresca. Aquesta acció proporcionarà una textura suau i uniforme a la teva pell.

Hidratació i nutrició

La hidratació és essencial per a una pell sana i radiant. Els tractaments facials mensuals no només hidrataran profundament la teva pell, sinó que també la nodriran amb ingredients essencials que aportaran lluminositat i vitalitat.

Temps per a tu i per a la teva pell

Guardar de 60 a 90 minuts al mes per a tu i per a la teva pell hauria de ser una de les teves prioritats per a donar-te aquell descans que tant et mereixes. Recorda: invertir en tu, cuidar-te i mimar-te és fonamental per al teu benestar. 

Podria continuar donant-te mil motius, fins i tot més tècnics, per a convèncer-te de la importància de fer-te un tractament facial cada mes. Tanmateix, prefereixo que ho descobreixis per tu mateixa i experimentis el canvi en la teva pell de primera mà. Així que t’animo a donar-li a la teva pell l’amor que es mereix després d’un estiu ple d’aventures i que vinguis a Perfums&Co perquè trobem el teu tractament ideal. Tu i la teva pell us ho mereixeu!