abril 20, 2023

Coneix els tipus de cel·lulitis

No sé si et passa, però amb l’arribada de la primavera, la paraula “operació biquini” ressona amb molta més força. I tot i que soc una defensora nata de què els tractaments corporals s’han de realitzar a l’hivern, i a l’estiu fer un manteniment. És veritat que, amb l’arribada del bon temps, comencem a voler millorar o afinar els clotets que tant ens molesten. Avui vull explicar-te que la cel·lulitis afecta el 90% de les dones, inclús les més primes i esportistes. Vull explicar-te els tipus de cel·lulitis que existeixen, així que continua llegint!

Què és la cel·lulitis?

La cel·lulitis o també anomenada pell de taronja, és una afecció de la pell que provoca l’aparició de protuberàncies i clotets en zones com les cuixes, les malucs, el gluti o l’abdomen.

Quins factors originen la cel·lulitis?

Per si no ho saps, són 4 els factors principals que solen originar l’aparició de la cel·lulitis al nostre cos:

  • Factors hormonals
  • Factors hereditaris
  • El tipus d’alimentació que seguim
  • L’estil de vida

Coneixes els tipus de cel·lulitis que existeixen?

Cel·lulitis aquosa

És aquella que prové de la retenció de líquids, problemes limfàtics o de circulació. Sol localitzar-se als glutis, malucs, abdomen i braços. I s’identifica molt fàcilment, ja que la zona afectada queda molt tova en tocar-la.

I encara que no és dolorosa, el millor remei per eliminar-la i aconseguir allisar la pell és realitzant exercici físic i combinar-ho amb el nostre tractament Draining Therapy o Wood Therapy.

Cel·lulitis adiposa

Aquest tipus de cel·lulitis sol relacionar-se per la mala alimentació i la falta d’exercici físic. Com en el cas anterior, sol localitzar-se en glutis, malucs, abdomen i genolls, provocant irregularitats en la silueta de les dones.

Encara que la millor manera d’eliminar-la és combinat els teus hàbits alimentaris i beure molta aigua per eliminar toxines. Si ho combines amb el nostre tractament Draining Therapy t’asseguro que els resultats que aconseguiràs seran molt més efectius.

Cel·lulitis fibrosa

La més dolorosa de totes, sobretot quan la pressiones. Encara més, et diré que és una de les més difícils d’eliminar, ja que aquest tipus de cel·lulitis no depèn ni del volum, ni de l’alimentació ni de la persona.

Sol localitzar-se als glutis, genolls, malucs i braços. I un dels tractaments més efectius per eliminar-la és el nostre tractament estrella LPG Alliance, combinat amb la millor radiofreqüència del món INDIBA EDNA PRO.

Ara que ja saps els tipus de cel·lulitis que existeixen, només et queda que vinguis a visitar-nos a Perfums&Co per fer-te un diagnòstic personalitzat i començar l’operació biquini amb més ganes que mai. Digues-me… L’eliminem juntes?