septiembre 12, 2019

Makeup Eraser en Girona: El Desmaquillante Nº 1

Teníem moltes ganes de tenir el MakeUp Eraser a Girona i, per fi, ja el tenim aquí! Sens dubte, podríem parlar de MakeUp Eraser com un esborrador de maquillatge màgic. O, el que seria el mateix: la tovallola màgica. A Perfums&Co donem la benvinguda a la tovallola que et permetrà tenir una pell molt i molt neta després del maquillatge!

La màgia del MakeUp Eraser a Girona

Les tovalloles de bany es teixeixen típicament en un llaç o pila que és absorbent.

MakeUp Eraser està format per milions de petites fibres similars a pèls que s’erigeixen. Quan estan mullades, aquestes treballen juntes per atrapar i succionar tot el maquillatge, la brutícia i l’oli de cada porus de manera individual.  

Els draps de microfibra generals estan fets amb una conjugació de polièster, poliamida i polipropilè, i poden ser abrasius per a la pell.

L’original MakeUp Eraser és una barreja de polièster de pelfa de primera qualitat dissenyada per a l’eliminació de maquillatge.

Com fer servir MakeUp Eraser?

Per començar, has de mullar la teva tovalloleta MakeUp Eraser en aigua tèbia. Tot seguit, pots començar a fregar la cara fent moviments suaus en forma circular. Ràpidament, veuràs que el teu maquillatge va desapareixent per art de màgia. A més, la pell queda tan sols humida, no molla. Per tant, no cal que la assequis un cop retirat el maquillatge. Ara ja només queda el pas final: ja pots aplicar-te el tònic i la crema hidratant.

Un cop ja has finalitzat la teva rutina de bellesa, només cal que esbandeixis la teva MakeUp Eraser amb aigua. També pots optar per posar-la a la rentadora i fer un rentat normal. La teva MakeUp Eraser té una vida aproximada d’unes 1000 rentades.

Pots triar entre varis colors, segur que trobes una que t’encanta!

Ara que ja per fi tenim la MakeUp Eraser a Girona, et recomano que introdueixis una en la teva rutina beauty!