novembre 8, 2021

Green Peel. Aconsegueix una pell renovada en només 5 dies

Necessito més vitalitat, sentir la meva pell més hidratada i uniforme… Quantes vegades em dieu això! I si a més, li afegim que em soleu demanar, que sigui el més natural possible, a mi només em ve al cap un tractament: Green Peel de Dr. Schrammek.

El píling vegetal creat per Christine Schrammek amb més de 60 anys d’èxit mundial i que t’ajudarà a aconseguir una pell molt més tersa, neta i uniforme.

Green Peel - Dr. Schrammek
Green Peel

Què és el Green Peel?

Green Peel es tracta d’un píling vegetal manual que ajudarà a la regeneració de la teva pell, aportant lluminositat, uniformitat del to i millora del seu aspecte, gràcies al fet que el tractament no disposa d’agents químics ni substàncies danyines per a la pell.

Però et preguntaràs… Quin és el secret per aconseguir una pell nova en només 5 dies? Sens dubte, Christine Schrammek va assentar les bases d’aquest meravellós tractament barrejant vuit herbes degudament seleccionades (cua de cavall, cua de cavall aquàtica, calèndula, aloe vera, algues, llantén, pensament, pulmonària i camamilla) que juntes aporten una gran quantitat d’enzims, minerals i vitamines que seran les encarregades d’afavorir la cura de la pell.

Però si em permets l’atreviment et dire que per a mi… És el tractament estrella! Perquè, no només renoves la pell per fora sinó que també ho fas per dins.

Green Peel - Tratamiento facial
Green Peel – Tratamiento Facial

Quines efectes produeix el Green Peel sobre la pell?

Si una cosa he comprovat al llarg de tot el temps que porto emprant aquest tractament a cabina, és el canvi que realitzen les pells una vegada es finalitza el tractament. La combinació de les herbes, juntament amb la seva aplicació ajuden a:

 • Millorar la circulació de la pell. A l’estimular el metabolisme la pell es purifica, veient-se molt més brillant.
 • La pell rep tots els nutrients de tots els seus ingredients.
 • El tractament ajuda a la regeneració de l’epidermis i de les capes superiors.
 • Estimula la producció de col·lagen, aconseguint una pell molt més ferma i atenuant les línies d’expressió o cicatrius.
 • I evita l’obstrucció d’impureses, porus i grans.

Per a quin tipus de pells es recomana? 

A l’hora de parlar de tipus de pells, podem dir que es tracta d’un tractament apte per a:

 • Pells amb porus dilatats o amb pell seborreica.
 • Pells que tenen quists de sebo.
 • Pells amb tota mena de cicatrius.
 • Pells envellides o danyades pel sol.
 • Pells desvitalitzades.
 • Pells amb tendència a la formació prematura d’arrugues a tot el contorn facial.
 • Pells flàccides, inclús a nivell corporal.
 • Pells amb hiperpigmentació.
Green Peel - Dr. Schrammek
Green Peel de Dr. Schrammek

Quins mètodes Green Peel existeixen? 

Green Peel Fresh Up

Refresca, il·lumina i aporta vitalitat a la teva pell. Dels tres tractaments, aquest és el més suau de tots. A més, podem dir que, és ideal per a pells apagades, cansades o pàl·lides, ja que gràcies a l’estimulació de la circulació s’absorbeixen totes les propietats dels ingredients de la manera més òptima.

Green Peel Energy

Si necessites una dosi de vitalitat i regeneració, aquest és el teu tractament. És perfecte per a pells amb impureses, cicatrius, pimgentació o inclús per a pells amb arrugues.

Green Peel Clàssic

El clàssic píling que aconseguirà renovar la teva pell en només 5 dies. És ideal per a pells amb impureses, porus dilatats, cicatrius, taques o flaccidesa.

D’aquesta manera, ara que s’apropa la tardor i l’hivern, és el moment perfecte per aportar a la nostre pell tots els nutrients necessaris perquè llueixi sana, tersa, lluminosa i hidratada. No et quedis amb el: “m’agradaria tenir una pell…” Fes-ho i aconsegueix-ho!

Amb Green Peel… Bye bye impureses. Bye bye pigmentació. Bye bye pells apagades. Benvinguda pell nova. Benvingut/da al tractament revolucionari de la teva pell.