BENVINGUTS A LA CASA DE LA BELLESA

Un concepte diferent de bellesa,
un concept store, un 360º

Coneixes el millor centre d'estètica de Girona? Un espai on la bellesa, la moda i l’art en són els grans protagonistes.
Cosmètica de luxe, últimes tècniques en aparatologia... formaran part del teu beauty day.

El nostre objectiu era crear el millor centre d’estètica de Girona.

Atreviment, originalitat, exclusivitat, personalització i innovació són alguns dels valors que defineixen el nou concepte de bellesa a Perfums&Co The House of Beauty. Tanca els ulls i imagina’t estar al hall de casa teva, al costat de la llar de foc. Pots apropar-te al nail bar de la cuina, gaudir d’un exclusiu massatge d’autor al celler o, senzillament, gaudir d’un ritual facial tenint al teu voltant les últimes tendències en moda.
Hem creat un concepte diferent de bellesa, un concept store, un 360º. Un espai on la bellesa, la moda i l’art en són els grans protagonistes. Cosmètica de luxe com Natura Bissè, Cellcosmet, Sarah Chapman, Scens, By Terry i OPI i les últimes tècniques en aparatologia com LPG Alliance, Radiofreqüència… formaran part del teu beauty day. Un espai on volem que t’hi sentis com a casa. Benvinguts al millor centre d’estètica de Girona: benvinguts a The House of Beauty!

Quan més la llegeixo, més m’emociona….

Tota la meva adolescència vaig estar envoltada de pinzells, maquillatges, cremes facials i perfums. La meva mare tenia una perfumeria Preciosa en el barri de Sant Narcís.
Perfums, com el va anomenar la meva mare, era d’aquestes perfumeries que entraves i trobaves de tot.
En dies concrets anava a ajudar-la, a embolicar regals o a col·locar productes… m’encantava…i aquí vaig descobrir la meva gran passió. La bellesa.

Convèncer als meus pares de traslladar-me a estudiar a Bcn no va ser fàcil, però ho vaig aconseguir… i amb només 16 añitos vaig agafar per primera vegada el tren de les oportunitats i em vaig plantar en bcn, a viure i a estudiar el que acabaria sent el meu nou món. Aquí vaig fer pràctiques i vaig treballar en dues dels millors centres de la ciutat i finalment vaig tornar a la meva ciutat Girona per a continuar treballant i aprenent de les millors.

La meva mare va tancar Perfums i jo vaig decidir emprendre el meu petit centro en el mateix lloc on em vaig enamorar de la meva passió. En 5 anys el centre em va quedar petitó i en 2005 el meu pare i la meva germana em van convèncer de traslladar-me a un local més gran per a poder oferir noves oportunitats.
I en aquest Perfums, va aparèixer Eloi Amagat.

Entre màscara i màscara, un dia com qui no vol la cosa, em va preguntar si no m’havia plantejat mai anar al centre de la ciutat; ell veia com treballàvem i m’insistia que en el centre tindríem molta més visibilitat.
Els meus ulls es van posar com dues taronges, anar al centre, era el meu somni, el meu gran somni, i ell volia apostar.
Em va citar un dimarts a les 7 de la tarda al carrer Joan Maragall. Aquí em va presentar a un amic i company seu, Marc Muniesa i els dos em van ensenyar el local que havien triat.

I sense adonar-me… inauguràvem Perfums&co.
Ho fèiem amb nervis però amb la il·lusió de lluitar pels somnis.
A ells mai els podré agrair que confiessin en el meu, en el meu equip.
Eloi Amagat i Marc Muniesa s’han convertit en els meus socis, en els meus amics i en part de la meva família.
Coneixies la nostra història?

Disposats a sorprendre’t en cada tractament

Un equip jove, dinàmic i en constant formació, on el tracte proper és un del nostres grans valors afegits.

"House of Beauty és un somni fet realitat. Un somni on l’exigència, la rigorositat, la professionalitat i la innovació aniran sempre agafats de la mà. Un centre d'estètica a Girona que vol marcar tendència. "

Esther

Directora / Gerent / Esteticista / Quiromassatgista

"La fusió entre la innovació constant i la distinció de la mà d’un gran equip que et farà sentir únic i especial."

Miriam

Recepcionista / Atenció al client

"Contenta de tenir l’oportunitat de formar part d’aquest gran equip i veure com cada dia creixem junts."

Luz

Esteticista

""

Merçè

Esteticista

  • Un oasi al centre de Girona.
    Cada vegada que hi entro s’atura el temps.
    El tracte proper i els tractaments sempre a la última fan que em senti estimada, cuidada i més bonica.

    Iolanda Sevillano

  • Un equip de professionals meravellós en un espai de somni que et fa sentir com a casa. Infinites gràcies per aquests anys d’immillorable tracte no només professional sinó també personal i humà.

    Sara Villarreal

Escollim les millors marques per a tu