BENVINGUTS A LA CASA DE LA BELLESA

Un concepte diferent de bellesa,
un concept store, un 360º

Coneixes el millor centre d'estètica de Girona? Un espai on la bellesa, la moda i l’art en són els grans protagonistes.
Cosmètica de luxe, últimes tècniques en aparatologia... formaran part del teu beauty day.

El nostre objectiu era crear el millor centre d’estètica de Girona.

Atreviment, originalitat, exclusivitat, personalització i innovació són alguns dels valors que defineixen el nou concepte de bellesa a Perfums&Co The House of Beauty. Tanca els ulls i imagina’t estar al hall de casa teva, al costat de la llar de foc. Pots apropar-te al nail bar de la cuina, gaudir d’un exclusiu massatge d’autor al celler o, senzillament, gaudir d’un ritual facial tenint al teu voltant les últimes tendències en moda.
Hem creat un concepte diferent de bellesa, un concept store, un 360º. Un espai on la bellesa, la moda i l’art en són els grans protagonistes. Cosmètica de luxe com Natura Bissè, Cellcosmet, Sarah Chapman, Scens, By Terry i OPI i les últimes tècniques en aparatologia com LPG Alliance, Radiofreqüència… formaran part del teu beauty day. Un espai on volem que t’hi sentis com a casa. Benvinguts al millor centre d’estètica de Girona: benvinguts a The House of Beauty!

L’interès per la imatge i la moda van néixer en l’Esther gràcies a les hores passades a la perfumeria que la seva mare tenia a Girona. Arribat el moment, decideix convertir-ho en la seva professió. Per això, es desplaça a Barcelona per cursar estudis d’estètica i forjar la seva carrera professional treballant als millors centres de la ciutat. L’experiència adquirida l’anima a tornar a casa per fer realitat el seu somni amb l’obertura, l’any 2005, de Perfums, nom amb el qual vol retre homenatge al petit negoci familiar on va descobrir la seva gran passió. Durant els 13 anys posteriors, Perfums es consolida com a centre pioner i de referència a la ciutat de Girona, aconseguint les millors marques de cosmètica i les darreres tecnologies en aparatologia.
No serà fins a finals de 2017 quan Eloi Amagat, client i amic, li proposa ampliar les instal·lacions i portar el projecte de Perfums al centre de la ciutat, culminant d’aquesta manera un dels grans somnis de l’Esther. En aquest nou projecte s’hi uneix un gran company de l’Eloi, Marc Muniesa. Tots 3 assoleixen un nou repte…
Perfums&Co – The House of Beauty. I així és com neix i creix un nou concepte de bellesa. Un espai on l’atreviment, l’originalitat, la personalització, la innovació i l’excel·lència han esdevingut els seus principals adjectius. Un espai reconvertit en casa teva, un espai on el temps es para, la ment es relaxa i només cal gaudir del moment…

Disposats a sorprendre’t en cada tractament

Un equip jove, dinàmic i en constant formació, on el tracte proper és un del nostres grans valors afegits.

"House of Beauty és un somni fet realitat. Un somni on l’exigència, la rigorositat, la professionalitat i la innovació aniran sempre agafats de la mà. Un centre d'estètica a Girona que vol marcar tendència. "

Esther

Directora / Gerent / Esteticista / Quiromassatgista

"La fusió entre la innovació constant i la distinció de la mà d’un gran equip que et farà sentir únic i especial."

Miriam

Recepcionista / Atenció al client

"Un nou concepte de bellesa i benestar al centre de Girona, en un entorn immillorable. "

Belén

Recepcionista / Atenció al client

"Tinc la gran sort de gaudir de la meva feina, m’apassiona, i en un espai idíl·lic que em sento com a casa, un magnífic centre d'estètica a Girona. "

Sandra

Esteticista

"Contenta de tenir l’oportunitat de formar part d’aquest gran equip i veure com cada dia creixem junts."

Luz

Esteticista

"Treballar a Perfums&Co és com respirar aire fresc nou. Aprendre mentre gaudeixes de la feina de la teva vida... És tot un luxe!"

Laura

ESTETICISTA

  • Un oasi al centre de Girona.
    Cada vegada que hi entro s’atura el temps.
    El tracte proper i els tractaments sempre a la última fan que em senti estimada, cuidada i més bonica.

    Iolanda Sevillano

  • Un equip de professionals meravellós en un espai de somni que et fa sentir com a casa. Infinites gràcies per aquests anys d’immillorable tracte no només professional sinó també personal i humà.

    Sara Villarreal

Escollim les millors marques per a tu