març 1, 2022

Hurraw!, la revolució en la cura dels teus llavis

Fa uns dies et vaig presentar la nova incorporació a Perfums&Co. Ja saps que adoro buscar novetats i marques revolucionàries que cuidin la nostra pell, i trobar el bàlsam perfecte pels nostres llavis va ser la meva missió. El que no sabia és que el trobaria a New York.

Quan vaig arribar allà el vent i el fred que feia sem van tallar els llavis de tal manera que no podia ni parlar. Així que, a una farmàcia d’allò més espectacular (perquè allà tot és espectacular) vaig descobrir i em vaig enamorar de Hurraw!. El bàlsam hidratant que cuidarà i repararà els teus llavis. I t’asseguro que quan el provis, no podràs viure sense ell (paraula de l’Esther!).

Si tu també ets de les que tot el dia va amb un bàlsam de llavis a les mans, segueix llegint perquè t’encantarà el que t’explicaré!

Com va néixer Hurraw!?

Hurraw! va néixer en 2010 amb el propòsit de crear un bàlsam labial pensat i enfocat a tu. Perquè els teus llavis comptin amb la major hidratació, comoditat, textura, formulació i una olor meravellosa.
És per això que estan realitzats amb ingredients d’alta qualitat, sostenibles, orgànics i sense parabens ni substàncies tòxiques.

De llima, vainilla, coco, gerd, cirera… I molts sabors més! Les seves olors i sabors provenen d’olis purs realitzats per la pròpia marca, donant com a resultat uns bàlsams amb olor de fruites irresistibles.

Amb quantes gammes de labials compte Hurraw!?

Principalment trobaràs tres gammes: la clàssica, la dels labials tintats i finalment la gamma d’essencials.

Atent@ perquè t’explicaré cadascun d’ells!

Els clàssics

Aquest tipus de labials s’elaboren amb els ingredients de millor qualitat. És per això que tots els seus ingredients són frescos i conreats de forma més sostenible.

Coco, llima, vainilla o sense aroma, aquesta gamma compta amb la cremositat única del labial ajuntament amb un aroma autèntic i fresc.

Els tintats

A més de proporcionar una hidratació extra als teus llavis, els labials tintats de Hurraw! Aporten un extra de color, a més d’una aroma envolupant a gerd o a cirera.

Els essencials

Tot el que necessites per al dia i la nit. Els olis vegetals premsats en fred profundament nutritius inclosos en aquests bàlsams els fan efectius i protectors.

Sens dubte, els labials de sol i lluna s’han tornat en un imprescindible per a totes les clientes que volen reparar i nodrir els seus llavis.

I ara digues-me…

Quins són els avantatges d’aquests labials?

  • Es tracta d’un bàlsam totalment vegà
  • És cruelty-free
  • Utilitza gran part d’ingredients orgànics en la seva formulació
  • Conté olis premsats en fred
  • És molt però que molt hidratant
  • No porta parabens, silicones, ingredients


Ara ja no tens excusa per a lluir uns llavis sucosos, hidratats, reparats i brillants. En Perfums&Co tenim tota la col·lecció de labials perquè facis olor, exploris o t’enamoris del labial dels teus somnis. Vens a pel teu?