octubre 21, 2021

HYDRAFACIAL: Llueix una pell hidratada, lluminosa i rejovenida

Quines ganes tenia de poder explicar-te l’última tecnologia que hem incorporat a Perfums&Co. Si em coneixes bé, (i sinó t’ho explico), soc una apassionada de buscar noves tècniques i tractaments per poder-te donar el resultat que busques en qualsevol dels tractaments que oferim al centre.

Portava temps buscant una tècnica d’extracció per succió… Al mercat n’hi havia moltes, cert. Però jo buscava la “FULL EQUIP” o el que és el mateix… La millor de totes! Volia HYDRAFACIAL.

I et preguntaràs…

Hydrafacial
Tratamiento Hydrafacial

Què és Hydrafacial?

Hydrafacial, amb seu a EEUU és molt més que una aparatologia o tècnica patentada. És un tractament mèdic-estètic de rejoveniment facial que no és gens invasiu ni dolorós per a la nostra pell i té resultats immediats. És més, disposa d’un exclusiu mecanisme d’acció que promou la renovació completa de les cèl·lules de la pell, essent l’únic procediment d’hidrodermoabrasió (variant de la microdermoabrasió) capaç de retirar les cèl·lules mortes i a la vegada hidratar-les, aconseguint una pell radiant.

En una mateixa sessió realitzem la neteja en profunditat de la pell, juntament amb un peeling físic i químic. L’hidratem gràcies a l’aplicació dels millors antioxidants i pèptids del mercat i finalment la protegim dels radicals lliures.  De manera que el resultat final és una pell molt més fresca i lluminosa.

Tingues en compte que Hydrafacial, és un tractament apte per a tot tipus de pells (homes i dones) i que es pot realitzar una vegada al mes, coincidint amb el procés de queratinització.

Quins passos seguim durant el tractament Hydrafacial?

El tractament consta de 3 passos. Com t’he dit abans, en una primera fase netegem la pell i l’exfoliem; a continuació, realitzem l’extracció i la hidratació, i finalment, protegim la pell i li donem lluminositat.

T’ho explico amb exactitud a continuació…. Així que segueix llegint!

Pas 1: Netegem i exfoliem la teva pell!

Netejarem i renovarem la teva pell mitjançant una exfoliació mecànica i química.

Pas 2: Realitzem l’extracció i la hidratació de la pell!

En aquest segon pas, eliminarem les impureses dels porus mitjançant una succió indolora i patentada per Hydrafacial, o també anomenada tecnologia Vortex-Fusion, i al mateix temps aportarem els actius hidratants per a la mateixa. Recorda que cada tractament es personalitza per a cada tipus de pell.

Pas 3: Protegim la teva pell i li aportem lluminositat!

Repararem la superfície de la teva pell amb antioxidants i pèptids per aconseguir la mateixa lluminositat.

Si busques un efecte GLOW, vols eliminar les línies fines d’expressió, hidperpigmentació o millorar el control de grassa… HYDRAFACIAL és el teu tractament! Sens dubte! I sé que quan el provis t’enamoraràs del seu efecte, de la mateixa manera que ho vaig fer jo.

El que no aconsegueixi Hydrafacial, no ho aconseguirà ningú!

Quins beneficis té per la meva pell el tractament Hydrafacial?

Obra bé els ulls perquè t’asseguro que el que llegiràs t’encantarà:

  • T’ajudarà a mantenir la teva pell suau, hidratada i lluminosa.
  • Milloraràs l’aparença de les arrugues i les línies d’expressió.
  • Milloraràs la fermesa de la teva pell.
  • El to de la teva pell s’unificarà i desapareixeran les taques.
  • Reduiràs l’aparença de porus dilatats.
  • És ideal per tractar acne i cicatrius.

Dos anys després d’informar-me, d’investigar, de preguntar i passar el COVID que per mala sort ens va alentir el procés… Aquí el tinc preparat per deixar-te la pell amb el millor aspecte que puguis imaginar-te!

Benvingut Hydrafacial a Girona. Benvingut Hydrafacial a Perfums&Co. Benvingut a les nostres pells. Benvingut a la millor pell de la teva vida.