febrer 23, 2023

Nailmatic, l’esmaltat vegà que revolucionarà les teves ungles!

Si et dic a la veritat, crec que estem en un moment en el que totes ens podem permetre el luxe de dir: “necessito temps per mi” o “necessito desconnectar”. És per això que, moltes de vosaltres us apropeu a Perfums&Co amb l’objectiu de reservar cita per un tractament (sigui el que sigui) i trobar aquell moment de pau que tant necessiteu. Per parar, desconnectar i deixar la ment en blanc. Jo m’incloc.

És per això que crec, cada vegada més en la importància d’educar, des de ben petits, sobre la importància de trobar un moment per a nosaltres. De cuidar-nos i mimar-nos com ens mereixem. I és que quan Nailmatic va entrar a la meva vida, vaig saber des del minut u que seria més que un descobriment. Si no coneixeu Nailmatic t’invito a que segueixis llegint.

Nailmatic

Què és Nailmatic i com va aparèixer a Perfums&Co?

Vaig conèixer Nailmatic a través d’Instagram, i t’asseguro que quan vaig aterrar al seu perfil em vaig enamorar perdudament d’ella i de la seva filosofia. Es tracta d’una marca de cosmètica francesa i vegana que ha desenvolupant diferents sals de bany, esmalts d’ungles i brillos labials pels més petits.

I el millor de tot, és que es tracta d’una oportunitat ideal perquè aprenguin una mica més sobre el món de la bellesa, i trobar un moment per cuidar-se mentre juguen, creen i són d’allò més creatius. Perquè si et dic la veritat, fer-se una banyera de tan en quant amb sals de bany és igual d’important que anar a l’escola o treballar.  

Coneix la seva gama de productes

Bath bomb maker

Com el seu nom indica, es tracta d’una fàbrica de bombolles de sabó perquè els més petits gaudeixin creant els seus propis aromes i experiències dins la banyera. Un laboratori amb el que podràs crear pas a pas aquestes precioses bombolles de sabó. Però sens dubte, una activitat ideal per gaudir en família.

Els esmalts d’ungles

Si et dic la veritat, sou moltes les petites que voleu presumir de manicura com les vostres mares. Ara, amb els esmalts de Nailmatic, és possible. Uns esmalts amb brillo i que marxen amb aigua, i que per tant, no necessites cap tipus d’acetona per retirar-los.

Nail polish color

La fàbrica de fer esmalts d’ungles és una de les idees més xules per fer amb els més petits. No només perquè podran crear el seu color preferit, sinó que a més, podran etiquetar-lo amb el nom que desitgin.

Tattoo pen

L’estrella de la corona de Nailmatic. I és que amb aquests retoladors els més petits podran decorar, maquillar i fer-se tots els tattoos que vulguin a la pell. A més, com els esmalts, aquests també es treuen amb aigua a l’instant.

Ara que ja coneixeu la nova marca que hem incorporat, només et queda venir a Perfums&Co i gaudir com mai, juntament amb els més petits de casa d’aquesta meravellosa cosmètica.

Benvingut Nailmatic a casa nostra.