maig 10, 2022

Radiofreqüència per a la teva pell amb V-Form de Viora.

Arriba la desitjada primavera i amb ella comencem a treure’ns les capes de roba, com si fóssim una ceba. Ups, pell flàccida per aquí, cel·lulitis per allà!
I és que sempre m’has sentit dir-te que amb el pas dels anys la pell va perdent col·lagen i elastina, i amb això, es torna més flàccida i apareixen les primeres arrugues.

Avui vinc a parlar-te d’una tecnologia revolucionària. D’aquells tractaments que els resultats es veuen en tan sols una sessió i que a mi personalment EM FLIPEN

T’asseguro que V-FORM canviarà la teva pell i la teva vida… Així que continua llegint!

V-Form de Viora

Què és V-Form?

Anna, la seva formadora li diu impulsos de joventut i la veritat, no hauria pogut definir-ho amb millors paraules. Es tracta d’un dispositiu de radiofreqüència que integra la tecnologia patentada i revolucionària multi-*core de Viora SVC™ .

Un dispositiu que reactiva la formació de col·lagen i elastina, tant a la cara com al cos, millorant així la flaccidesa cutània. Però el millor de tot, és que es tracta d’un tractament segur, no invasiu i molt efectiu per a tractar la cel·lulitis de qualsevol zona del cos.

Inclou 3 canals de radiofreqüència per a remodelar, tensar o realitzar termo lipòlisis en diferents zones del cos. A més, al rostre permet contreure les fibres del teixit per a aconseguir una reafirmació instantània i reduir les arrugues.

Quins beneficis té?

Com t’he comentat, és la solució per a 1000 tractaments, bàsicament perquè aquest sistema de radiofreqüència pot aplicar-se tant a nivell facial com corporal, aconseguint diferents resultats:

V-Form Facial:

A nivell facial es tracta d’un tractament anti edat perfecte per tibar i reafirmar el rostre i aconseguir un efecte lífting d’allò més natural. Gràcies a la seva tecnologia, aconseguim reduir els solcs, les arrugues i les línies d’expressió. Però a més, ens permet segellar els pòmuls, millorar el contorn d’ulls i reduir l’odiosa “papada”, obtenint així un oval facial més definit.

V-Form Corporal:

A nivell corporal ens permet treballar moltes zones del cos com: braços, cames, cuixes, abdomen, glutis.
I és que aquesta tecnologia és perfecta perquè ens ajuda a reduir el contorn corporal, la cel·lulitis, el greix localitzat i la flaccidesa. I com ho fa? Reactivant la formació de col·lagen i elastina, així com, la circulació de la pell.

Com em vaig decidir a incorporar-ho a Perfums&Co?

La meva amiga Núria sempre em parlava d’aquest tractament i em deia: Esther, quan el provis no hi haurà marxa enrere! Quanta raó amiga. Perquè quan vaig poder viure en les meves pròpies carns tot el que aquesta tecnologia era capaç de fer, no m’ho vaig pensar ni un minut i el vaig incorporar a Perfums&Co.
Volia que la teva mateixa poguessis provar-ho, notar el seu efecte i al·lucinar amb els seus resultats.

Soc de les que pensa que no hi ha res més saludable que una pell cuidada, i saps que sempre t’he dit que la radiofreqüència és el millor tractament per a això. Però quan provis V-FORM… No voldràs una altra aparatología!

Ara ja no em val l’excusa de: “no tinc temps per a cuidar-me”. Un tractament corporal que redueix, modela i reafirma. Un corporal tot en un i per a treure’s el barret!
T’animes a provar-lo?