agost 28, 2019

Sarah Champan a Girona: Yeah!

L’arribada de Sarah Chapman a Girona ha estat molt important per a mi. Tot seguit, us explicaré el motiu.

Moltes de les que em coneixeu sabeu que, per a mi, l’èxit va subjecte a EQUIP + PROFESSIONALITAT + INNOVACIÓ CONSTANT. Aquests valors són fonamentals perquè Perfums&Co continuï sent un centre de referència a la ciutat de Girona. 

Buscar noves marques, nous protocols i noves experiències són, sens dubte, els meus principals objectius. I intento fer-ho constantment, investigant sense parar. D’aquesta manera, aconsegueixo, o al menys, crec que aconsegueixo, apropar-vos els productes més innovadors.

Una marca més al Beauty Corner

Així que, amb enorme il·lusió, i després d’haver provat cadascun dels seus productes, dono la benvinguda a una firma de cosmètica molt personal i que us asseguro no us deixarà indiferents. Amb l’arribada de la marca Sarah Chapman a Girona ja podem exclamar: benvinguda a casa teva, Sarah!

La seva fundadora, la Sarah, és la principal autoritat en la cura de la pell al Regne Unit. I, sens dubte, una de les facialistas més cotitzades de Londres, sent la seva llista d’espera de fins a 12 setmanes.

Els seus desitjats facials Skinesis són els preferits de celebrities i vips com Victoria Beckham o Meghan Markle, fent que els seus cosmètics siguin punters en tecnologia antienvelliment.

“Vaig desenvolupar la línia Skinesis després de molts anys en la meva clínica experimentant com reacciona la pell als productes i al moviment”.

“La pell dels meus clients es va convertir en el terreny de prova per determinar les formulacions exactes que s’executen a través de la línia avui en dia”, Sarah Chapman.

Benvinguda, Sarah Chapman a Girona!

Així és que us convido a que proveu Sarah Chapman-Skinesis. Rebem amb gran alegria aquesta gran marca de cosmètica en exclusiva a Girona. Us asseguro que els seus resultats us encantaran. Un cop la proveu, notareu com la vostra pell presenta un aspecte jove i sa.