Bioslimming


Bioslimming

"Tractament 100% manual que redueix, reafirma i remodela el teu cos"

El món dels tractaments corporals és molt ampli, en això estem d’acord; A Perfums&Co disposem de l’última aparatología que hi ha actualment al mercat per treballar a nivell corporal: cel·lulitis, grassa localitzada i reafirmació del teixit…

Sempre he buscat un tractament fos manual (perquè sé que són els que més us agraden) i perquè combinar-ho o no amb aparatología sempre serà més agradable i més relaxant. Estàs d’acord amb mi?

Doncs va arribar a les meves mans de la mà de la meva compi. Ella portava diversos mesos treballant-lo al seu centre i la seva cara ho deia tot. Estava al·lucinada amb els resultats!

Vaig tardar res a provar-ho. I allà estava ell… BIOSLIMMING, el millor tractament a nivell mundial capaç de tonificar i remodelar el meu cos en temps rècord.

La primera sessió va ser al·lucinant (vam fer foto de l’abans i el després); i en 10 dies ja estava formant-me per poder-ho aplicar al teu cos i donar-te resultats en només una sessió.

Si ets de les “no tinc temps” (6 sessions d’una hora cada una) BIOSLIMMING és el teu tractament. Si necessites drenar i activar la circulació, BIOSLIMMING és el teu tractament. Si vols reduir la pell de taronja i activar la crema de grasses del teu cos, BIOSLIMMING és el teu tractament. Si desitges activar el metabolisme per aconseguir un ventre pla, BIOSLIMMING és el teu tractament.

Si el busques és reafirmar i tonificar, BIOSLIMMING és el teu tractament.

Si el teu objectiu és cel·lulitis, pèrdua de to de les cames, abdomen i braços, aquest és sens dubte, el tractament anticel·lulític definitiu que necessites.

Et sumes a la revolució dels tractaments manuals?

75 min / 125€


Si tens dubtes et podem ajudar

Whatsapp

Els nostres usuaris valoren

Rated: 3,34 out of 17 votes.


Tornar enrera