Hydrafacial


Hydrafacial

"El tractament mèdic-estètic de rejoveniment facial"

Navegant per xarxes vaig observar com Kate Winslet, Beyoncé, Cameron Díaz i Eva Mendes es declaraven fans incondicionals de Hydrafacial.

Vaig començar a demanar informació sobre aquesta nova tecnologia, a investigar i a al·lucinar amb els espectaculars resultats. Em vaig enamorar.

Després va arribar el COVID i tot es va parar, encara que al meu cap HYDRAFACIAL sonava amb força. I avui gairebé dos anys després… quí ho tinc! al meu costat i pensant en les pells boniques que deixarem…

Perquè HYDRAFACIAL no és només una neteja profunda amb hidrodermoabrasión, Hydrafacial és un tractament mèdic-estètic de rejoveniment facial, indolor i amb resultats a l’instant.

Actualment, és l’únic procediment de hidrodermoabrasión que combina: neteja profunda, píling (promovent una espectacular renovació cutània), extracció d’impureses i hidratació, protegint la pell dels radicals lliures i l’excés oxidatiu.

Un tractament per a tot tipus de pells, edats i per realitzar a qualsevol època de l’any.

Un tractament per a retornar a la teva pell aquesta flexibilitat i textura de “pell sana” aconseguint una lluminositat de catifa vermella.

HYDRAFACIAL EYES OR LIP (10 min)

HYDRAFACIAL EXPRESS (30 minuts)
(Neteja+ Exfoliació+extracció d’impureses)
Iniciem el tractament amb una exfoliació de la pell tant física com química, continuem amb Extracció d’impureses i finalitzem el tractament amb una hidratació profunda.

HYDRAFACIAL DELUXE (60 minuts)
(Neteja+Exfoliació+extracció d’impureses+infusió principis actius+teràpia led)
Iniciem el tractament amb una exfoliació de la pell tant física com química, continuem amb extracció d’impureses, personalitzem un vial en funció de la condició i necessitat de la pell, teràpia de llum LED (vermella o blava) i finalitzem el tractament amb una hidratació profunda.

HYDRAFACIAL PLATINUM (75 minuts)
(Neteja+Drenatge limfàtic+exfoliació+extracció d’impureses+infusió de pèptids+teràpia led+protecció)
Sens dubte, HYDRAFACIAL PLATINUM és el tractament més complet de les tres opcions de les quals disposa Hydrafacial. Als EUA és el triat entre totes les cerebritis, pel seu alt poder de lluminositat i efecte WOW i per ser un dels tractaments més instantanis a nivell de resultats.

Començarem el tractament amb una exclusiva teràpia de drenatge limfàtic, coneguda per aixecar i contornejar l’oval facial, aconseguint un aspecte definit i esculpit a l’instant. Aquest drenatge limfàtic serà el complement perfecte per a aconseguir resultats increïbles a l’hora de reduir inflor i enrogiment temporal, promovent aquest preciós efecte de pell saludable.

Una vegada activada tota la microcirculació amb la teràpia de drenatge, exfoliarem la pell, tant física com químicament, aconseguint una renovació del teixit de manera instantània.

Extraurem totes les impureses que persisteixin en la teva pell, així com seleccionar el vial amb els millors principis actius (colageno, retinol, vitamina C, niacinamida…) per infusionar i aconseguir l’efecte desitjat, aquest espectacular efecte “botox” del qual tothom parla. Finalitzarem el tractament amb teràpia de llum led, millorant l’aparença d’arrugues i d’acne, actuant de manera específica sobre les congestions i les imperfeccions.

Finalitzem el tractament amb una hidratació profunda.

10 min / 60€

30 min / 150€

60 min / 199€

75 min / 240€


Si tens dubtes et podem ajudar

Whatsapp

Els nostres usuaris valoren

Rated: 2,95 out of 34 votes.


Tornar enrera