Time for me Experience

Time for me Experience

"Un massatge per cuidarte, un massatge on trobaràs temps per a tu"

Quan començo a crear una experiència, sempre intento que al·lucinis amb la posada en escena i en la pressió de les nostres mans en la teva pell, vull que sigui la precisa, la que necessitis i et vingui de gust, ni més ni menys.

Avui vull presentar-te un de les nostres últimes incorporacions quant a rituals em refereixo, TIME FOR EM EXPERIENCE.

I és que em venia de gust fusionar un dels millors tractaments de la nostra carta de serveis perquè la teva experiència fós fins i tot més relaxant… i t’he de dir que ho vaig aconseguir. No em pot al·lucinar mes el resultat!

TIME FOR EM EXPERIENCE és la fusió del nostre best-seller en tractaments facials a la ciutat de Girona, que t’adjudarà a fomentar la producció de col·lagen, el drenatge de toxines i l’oxigenació de tot el teixit de la teva pell, aconseguint difuminar porus i donar aquesta lluminositat visible des del minut 0.

Sens dubte un dels millors tractaments facials que disposem en Perfums&Co i que només podia combinar-ho amb un dels millors massatges específics de la nostra carta de massatges d’autor: LEG AND FEET MASAGE. Un massatge de cames i peus per a destensionar i drenar i poder començar el dia amb peu ferm.

Que em dius, ganes de TIME FOR EM EXPERIENCE?

Gràcies, el meu únic objectiu és que valors la importància de trobar Temps per a Tu, per a cuidar-te.

110 min / 175€


Si tens dubtes et podem ajudar

Whatsapp

Els nostres usuaris valoren

Rated: 5,00 out of 1 vote.


Tornar enrera