octubre 22, 2021

Redueix, reafirma i remodela el teu cos amb Bioslimming

El món dels tractaments corporals és molt ampli, però quan et dic que existeix un producte que aconsegueix tonificar i remodelar el teu cos des de la primera sessió, és perquè existeix. Avui volem parlar-te de Bioslimming! Un dels tractaments corporals anticel·lulítics que ja tens a disposició al nostre centre.

Ja sabeu que a Perfums&Co disposem de l’última aparatologia que hi ha actualment al mercat per treballar en l’àmbit corporal: cel·lulitis, grassa localitzada, reafirmació del teixit… Però ens faltava un tractament “flash” com li dic jo.

Un tractament efectiu, segur, natural i que a mi personalment m’encanta. Però el millor de tot és que és 100% manual.

En què consisteix el tractament Bioslimming?

Bioslimming, és un tractament que comença amb un embolcall basat en algues, extractes naturals, cafeïna i agents termos actius que destoxifiquen, drenen i reafirmen el teixit. Massegem tot el cos amb moviments drenant que ajudaran a potenciar el seu efecte, així com, l’activació de les zones on es forma la cel·lulitis.

En només 60 minuts arribem a aplicar 4 productes diferents que duen a terme diferents funcions. Els 4 tenen com a objectiu arribar al resultat esperat. T’ho explico a continuació!

  1. Efecte detox: Ens ajuda a drenar i activar la circulació.
  2. Efecte anticel·lulític: redueix la pell de taronja i activar la crema de grasses de tot el cos.
  3. Efecte reductor: activa el metabolisme per aconseguir un ventre pla.
  4. Efecte reafirmant: ens permet reafirmar i tonificar tot el nostre cos.

A mi personalment m’enamoren els seus resultats. Trobar un tractament que redueixi, reafirmi, remodeli i sigui efectiu i punter des de la primera sessió no és fàcil com ho sabràs, lo d’investigar, indagar i provar és la meva passió… El vaig trobar! I em vaig llençar a provar-ho sense pensar-ho.

Si et preocupa la cel·lulitis, la pèrdua de volum de les cames, abdomen i braços… aquest, és sens dubte el tractament anticel·lulític definitiu que necessites. A més, com et conec, seguir que estàs pensant, i a casa… què faig?

Bioslimming ha creat un kit de supervivència, com jo li dic, que poder continuar amb el teu tractament a casa. Tres productes senzills, ràpids, agradables i còmodes que faran del teu resultat, una referència.

És el moment del canvi. Bye bye cel·lulitis. Benvingut Bioslimming a Perfums&Co. Estàs preparat per remodelar el teu cos?